Μια μικρή βοήθεια με την επεξεργασία σας

Υποστήριξη

Ξεκινήστε με τις παρακάτω απαντήσεις. Εάν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει, επικοινωνήστε.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω την επεξεργασία;

Επιλέξτε ένα βίντεο από Φωτογραφίες ή Αρχεία. Αφού αναλυθεί, ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα, προσαρμόστε τον εντοπισμό παύσης και κάντε προεπισκόπηση της επεξεργασίας σας πριν την εξαγωγή.

Κόπηκε μια παύση που θέλω να κρατήσω.

Πατήστε την παύση στη γραμμή χρόνου για να την επαναφέρετε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις παύσης για να αλλάξετε ό,τι αφαιρείται. Ελέγξτε την προεπισκόπηση πριν την εξαγωγή.

Το βίντεό μου δεν θα γίνει εισαγωγή ή εξαγωγή.

Ελέγξτε ότι το αρχικό βίντεο είναι διαθέσιμο στη συσκευή σας και ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο αποθήκευσης. Εάν είναι αποθηκευμένο σε έναν πάροχο αρχείων cloud, κατεβάστε το πρώτα. Δοκιμάστε ξανά και σημειώστε οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος εάν το πρόβλημα συνεχίζεται.

Πού πάει το βίντεό μου;

Η επεξεργασία πραγματοποιείται στη συσκευή σας. Εξαγάγετε το τελικό βίντεό σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε πού να το αποθηκεύσετε ή να το μοιραστείτε. Διατηρήστε την αρχική σας εγγραφή. μια συνεδρία επεξεργασίας δεν είναι μόνιμος χώρος αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας.

Πώς μπορώ να επαναφέρω μια αγορά;

Χρησιμοποιήστε το Restore Purchases στην εφαρμογή ενώ είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό Apple που χρησιμοποιείται για την αγορά. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και εάν η συνδρομή είναι ενεργή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Apple.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ μια συνδρομή ή να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

Η διαχείριση των συνδρομών που χρεώνονται από την Apple γίνεται μέσω του λογαριασμού σας Apple. Η Apple παρέχει οδηγίες για ακύρωση και επιστροφές χρημάτων. Η διαγραφή της εφαρμογής δεν ακυρώνει μια συνδρομή. Οι τρέχουσες προσφορές και τα στοιχεία χρέωσης εμφανίζονται στην εφαρμογή και στην επιβεβαίωση αγοράς της Apple.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Email: contact@cvbuilderkit.app

Συμπεριλάβετε το μοντέλο της συσκευής σας, την έκδοση iOS, τα βήματα που οδήγησαν στο πρόβλημα και οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος. Μην στέλνετε προσωπικά βίντεο, στοιχεία πληρωμής ή κωδικούς πρόσβασης.